STÄNG
Nedräkning till säljstart
-849 dagar

Moderna bostäder med
hela livet runt hörnet

I Partille Port bor du snyggt och bekvämt med livets alla nöjen och nödvändigheter runt hörnet. Skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. 

Just nu har vi följande bostadsrätter till försäljning i Partille Port

Brf Lyckan
Brf Kärleken - Säljpremiär den 19 oktober 2017
Kika in i en lägenhet - Virtuell visning, Brf Kärleken

Inredning och utrustning

När du köper bostad av Peab har du möjlighet att anpassa ditt nya hem efter din egen stil. Alla bostäder har ett basutbud av inredning som ingår i priset. Utöver detta kan du göra inredningsval i form av olika material på golv, vitvaror, luckor, handtag, kakel och klinkers med mera. Skapa ditt eget personliga hem!

Gemensamma ytor

Den stora innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt där man kan träffa grannar och koppla av bland träd och klängväxter. I gårdens östra hörn placeras ett stort kombinerat växthus/uterum. Här kan du förlänga utomhussäsongen och bjuda på middag och kalas för vännerna långt in på hösten. Mellan odlingslådorna och växthuset placeras ett utekök med arbetsbänk, tillgång till sommarvatten (kran och slang) och eluttag på gaveln.  Innergårdarna omges även av stora balkonger och loftgångar.

Fast pris och ingen budgivning!

När du köper en lägenhet i Partille Port kommer du att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få istället en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, så att du slipper budgivning, som alltid när Peab bygger.

 

HÅLL DIG UPPDATERAD OCH FÅ INFORMATION OM SÄLJSTART

Anmäl ditt intresse på peabbostad.se för att inte missa kommande säljstarter av just de lägenheter du är intresserad av i Partille Port. Våren 2016 började Peab bygga den nya stadsdelen Partille Port i hjärtat av Partille. Här kommer du att kunna bo och arbeta med hela livet runt hörnet. Anmäl ditt intresse på peabbostad.se.