STÄNG
Nedräkning till säljstart
-810 dagar
20 september, 2016

Rekordstort intresse för Partille Port

På söndag är det säljstart för den första etappen av Partille Port. Sammanlagt ska 800 bostäder byggas de närmaste åren.

– Vi har upplevt ett rekordstort förhandsintresse och redan tagit emot över 3 000 intresseanmälningar, säger Martin Cagner, projektchef på Peab Bostad.

Brf Lyckan kännetecknas bland annat av en grön innergård  som har generösa utrymmen för avkoppling, umgänge, lek och odling.

Först ut av kommande bostadsrättsföreningar är Brf Lyckan med 124 bostäder. Första etappen av Partille Port omfattar 212 bostäder. Dessa bostäder beräknas stå klar för inflyttning under vintern 2018/19.

– Partille Port är ett fantastiskt byggprojekt även för en stor aktör som oss på Peab Bostad. Projektet kommer stå för en betydande andel av all nyproduktion i Partille de närmaste åren, konstaterar Martin Cagner som själv är uppväxt i Partille och fortsätter:

– Jag tror att det stora förhandsintresset i första hand kan förklaras med ett mycket bra läge. Det är nära till det mesta, allt från kultur och sport till handel och natur. Dessutom är det bara 15 min till centrala Göteborg med en väl utbyggd kollektivtrafik.

Säljpremiären är förlagd till nyöppnade Partille Arena söndagen den 25 september. Presentation av bostäderna i Brf Lyckan är självklart huvudnumret. Arkitekter från QPG och Sydväst finns också på plats för att berätta om sina visioner och gestaltning av Partille Port. Det kommer denna gång även finnas möjlighet att med hjälp av VR-teknik (Virtual Reality) gå på en digital husesyn ett par år före lägenheterna blir verklighet. 

Fakta Brf Lyckan

Byggbolag: Peab

Arkitekt: QPG och Sydväst arkitektur och landskap

Antal lägenheter: 124

Storlek: 1–4 rok, 38 – 110 kvm

Pris: 1 855 000 – 3 695 000 kr

Avgift: 2 624 – 6 085 kr

Partille Port Innergård
Bild
Image icon Ladda ner (7.53 MB)